Företag & föreläsningar

DSC_1201

Personalen är varje företags viktigaste resurs. Att satsa på hälsa ur företagsekonomiskt perspektiv är mycket lönsamt. Att arbeta preventivt med hälsofrämjande åtgärder kan spara mycket pengar. Mår personalen bra ökar mår företaget bra!

Jag är högskoleutbildad inom beteendevetenskap med inriktning mot HRM/HRD
Beteendevetenskap
Folkhälsovetenskap
Personalvetenskap
Ledning och strategiskt personalarbete

HEALTH BY WIKTANDER är friskvårdsföretaget som erbjuder friskvårdstjänster och preventivt och behandlande, hälsofrämjande åtgärder.

Varje företag är unikt varför jag noggrant skräddarsyr utbudet på mina uppdrag.

UTBUD:

*Personlig hälsoprofil – Individuella coachande samtal med medarbetaren med fokus på hälsa, prestation och hållbarhet. Förebyggande för fysisk och psykologisk ohälsa samt rehabilitering efter sjukskrivning.

*Föreläsningar inom, hälsa, livsstil, stress, träning, social- och organisatorisk arbetsmiljö mm.

*Gruppträning/friskvårdsaktiviteter

*Kundevent eller företagsaktivitet med på fokus på träning, friskvård och föreläsningar

*Kurser/workshops inom hälsa – ex. träning, stress, yoga, kost, livsbalans

*Temagrupper inom viktminskning, löpträning, livsstilsförändring, stresshantering mm.

HÄLSOCOACHING:

Via individanpassade, coachande samtal får medarbetaren hjälp med att skapa långsiktiga positiva förändringar för att förbättra sin hälsa. Rådgivningen innefattar hälsa ur ett helhetsperspektiv.
Sett ur arbetsgivarens perspektiv finns det stora fördelar med att erbjuda medarbetaren verktyg att skapa en hälsosammare livsstil genom att bidra med mer kunskap, inspiration och motivera till en förändringsprocess som bidrar till mer energi, högre produktivitet, minskad sjukskrivning, ökad effektivitet och en positiv livsbalans.

Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte där vi kan diskutera vilket behov som finns på just ditt företag.

Tel: 0730-694193, jennifer@healthbywiktander.se

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

VARFÖR TRÄNA?

Vilka är de positiva effekterna av att träna?
Ökad fysisk aktivitet ger dig inte bara styrka, kondition, en bättre hållning…. Att röra på sig mer I din vardag påverkar också din hjärna på ett positivt sätt. För vem vill inte kunna öka sin koncentrationsförmåga, förbättra minnet, känna sig stark, vara mer uthållig och känna energi bade I jobbet och I vardagen? Den här förelsäsningen förklarar på ett enkelt sätt hur viktigt det är att vi rör på oss. Vi människor är gjorda för fysisk aktivitet och hela vårt system, kropp och sinne bygger på att vi är aktiva och rör på oss.

MOTIVATION TILL EN HÄLSOSAM LIVSSTIL

En långsiktigt hållbar livsstil – så lyckas du! Så kan du med kunskap, planering och tydliga mål skapa en långsiktigt hälsosam livsstil. Här får du konkreta råd och tips på hur du får in både träning och återhämtning i en kanske fullspäckad vardag. Att bibehålla motivation över tid handlar mycket om du skapar nya vanor, som blir rutiner, som blir en sund livsstil.

DIN KOSTHÅLLNNG UTAN DIETER UTAN FÖRBUD

Mat ska i bästa fall ge dig näring, njutning och energi och få dig att må bra. Den här föreläsningen ger dig tips och kunskap om hur du kan tänka och planera för att din kosthållning ska bli sund och hållbar.

SÅ KAN DU MOTVERKA EN STRESSIG VARDAG

En föreläsning om hur stress påverkar och ger biverkningar på kroppen.
Hur du kan hantera en stressig vardag och skapar plats för återhämtning.
Hur motion och fysisk aktivitet och en sund kosthållning kan minska stressnivåerna i kroppen.
Hur du planerar för träning och en hälsosam livsstil i en fullspäckad vardag
Lär dig mer om vilken kost som kan optimera din hälsa och energi och minska känslan av stress och dess bieffekter

MAT FÖR PRESTATION

Få mer kunskap om kostens inverkan på kroppen. Lär dig mer om kolhydrater, proteiner, fetter, vitaminer och mineraler och dess inverkan på din hälsa. Med mer kunskap ökar du möjligheten att genomföra hälsosamma förändringar i din livsstil och förbättrar din prestation och energi både på jobbet, i din idrott och på fritiden.
Du får konkreta tips på hur du komponerar en hälsosam matlåda, tips på frukost och mellanmål, smarta val i matbutiken och mycket mer om hur du på ett enkelt sätt kan tänka för att skapa en mer hälsosam kosthållning.

PRIS: Begär offert

DSC_1172