Om

jennifer-wiktander

Jag heter Jennifer Wiktander och har sedan början av 90-talet engagerat mig i friskvårdsbranshen och bidragit till min holistiska inställning till hälsoarbete. Fortbildning och utveckling har alltid varit en naturlig del av min vardag, för att på bästa sätt kunna hjälpa människor att öka sin energi, glädje och potential. Min filosofi är att hälsa långt ifrån bara träning och en bra kosthållning. För mig är hälsa balans. Balans mellan både kost, fysisk aktivitet, social samvaro, återhämtning och balans mellan arbete och övrigt liv.

Jag är beteendevetare och utbildad inom ledning och strategiskt personalarbete. Ohälsan inom arbetslivet ökar, inte bara den fysiska utan också den mentala. Mitt intresse är att stärka hälsan inte bara hos enskilda individer men också i organisationer eftersom personalen är ett företags viktigaste resurs!

Med 25 års yrkeserfarenhet inom hälsoarbete och av att träffa många människor och kroppar anpassar jag träning och coachning efter varje individ. Varje person och varje kropp är unik med individuella förutsättningar varför skräddarsydda upplägg alltid är i fokus i mitt utbud.

UTBILDNINGAR:

Soma Move – gruppträningsinstruktör

The Academy – ledarskap, coachning

Globalyoga – yogalärare, Personlig tränare, filosofi

Les Mills – Sh´bam, Bodypump, Grit

Zumba Fitness

World Class Educations

Bergquist Massage- och friskvårdsutbildningar – Cert. Massageterapeut, Lic. Kost- och näringsrådgivare

Urban Tribes – löpcoach

Yogakraft – handledare medicinsk yoga

Paulins Näringscentrum – Dipl.Kostrådgivare

CMS (Club Marketing symstems) – ledarskap, försäljning, management

Svenska Riksidrottsförbundet

Linköpings universitet – Ledning och strategiskt personalarbete

Linköpings universitet – Beteendevetenskap (Sociologi, psykologi, pedagogik)