Om mig

Jag heter Jennifer Wiktander och arbetar med hälsofrämjande arbete med fokus på helhetshälsa. Du kan anlita mig både som företag och privatperson. I min vardag arbetar jag främst som yogalärare, personlig tränare, hälso- och livsstilscoach, kost-och näringsrådgivare, grupptränare, löpcoach och föreläsare.

Hälsa och friskvård har alltid varit mitt största intresse så länge jag kan minnas och jag är därför glad att få arbeta med det som ligger mig närmast hjärtat. Jag är genuint intresserad av att hjälpa dig till en bättre hälsa.

jennifer-wiktander

Grundidén och filosofin med Healthbywiktander är att erbjuda en helhetssyn inom  hälsa. För mig är hälsa långt ifrån bara träning och en bra kosthållning.
För mig är hälsa balans. Balans mellan både kost, fysisk aktivitet, återhämtning, balans mellan arbete och övrigt liv ovs.

Min bakgrund:

Jag har sedan början av 90-talet engagerat mig i friskvårdsbranshen och har har under åren arbetat som både platschef på Worldclass, gruppträningskoordinator, produktchef och medlemsrådgivare. Fortbildning och utveckling har alltid varit en naturlig del av min vardag, då jag har ett genuint och passionerat intresse av att hjälpa andra människor att öka sin glädje och potential via en god hälsa.
I kombination med mitt intresseområde inom hälsa är jag också utbildad inom ledning och strategiskt personalarbete samt beteendevetenskap. Ohälsan inom arbetslivet ökar, inte bara den fysiska utan också den mentala. Mitt intresse är att stärka hälsan inte bara hos enskilda individer men också i organisationer. Personalen är ett företags viktigaste resurs!

UTBUD:
ORGANISATIONSUTVECKLING, LEDARSKAP, HÄLSOFRÄMJANDE SAMTAL FÖR MEDARBETARE
HR-KONSULT
KOST- OCH NÄRINGSRÅDGIVNING
COACHANDE SAMTAL- HÄLSOCOACHNING
PERSONLIG TRÄNING
GRUPPTRÄNING
FÖRELÄSNINGAR
WORKSHOPS – TRÄNING, KOST, YOGA, LIVSSTIL ETC.
MASSAGE
YOGA
STRESSHANTERING
PSYKOSOCIAL ARBETSMILJÖ OCH HÄLSOFRÄMJANDE ARBETE
LÖPCOACHING – LÖPTEKNIK – STYRKA & RÖRLIGHET FÖR LÖPARE

UPPDRAGSGIVARE:
X-FORCE FACTORY FITNESS
TAUDIEN TRAINING
YOGAHUSET
KLÖVERN FASTIGHETER
FÖRSVARSMAKTEN
LÄNSSTYRELSEN I ÖSTERGÖTLAND
SAAB

GRUPPTRÄNINGSINSTRUKTÖR INOM:

Soma Move

Core

Skivstångsträning

Högintensiv intervall träning

Zumba

Cirkelträning

Step

Pilates

Yoga:

Ashtanga

Global yoga

Hatha yoga

Medicinsk yoga

Yinyoga

Löpning och styrketräning:

Löpcoach

Styrketräningsinstruktör

UTBILDNINGAR:

Soma Move

The Academy – ledarskap, coachning

Globalyoga – yogalärare, Personlig tränare

Les Mills – Sh´bam, Bodypump, Grit

Zumba Fitness

World Class Educations

Bergquist Massage- och friskvårdsutbildningar

Urban Tribes

Yogakraft – handledare medicinsk yoga

Paulins Näringscentrum – Dipl.Kostrådgivare

CMS (Club Marketing symstems) – ledarskap, försäljning, management

Svenska Riksidrottsförbundet

Linköpings universitet – Ledning och strategiskt personalarbete samt Beteendevetenskap

Jennifer@healthbywiktander.se. Tel: 0730-694193